[./index.html]
[./kantoorvakhandel.html]
[./repro.html]
[./tnt.html]
[./contact.html]
[./repro_machinepark_c1.html]
[./repro_machinepark_riso.html]
[./repro_machinepark_tos_e600.html]
[Web Creator] [LMSOFT]

Repro / Copyshop

 .info
Om een zo hoog mogelijke kwaliteit en snelheid te kunnen biedenen werken wij uitsluitend met moderne en zeer geavanceerde machines.

Canon imagePROGRAF  IPF8100
Canon imagePRESS C1
Riso HC5500
Toshiba studio e600
Canon imagePROGRAF IPF8100
Met de Canon iPF8100 44" innovatie geeft Office Plaza een nieuwe dimensie aan het grootformaat printen met 12 kleuren. Deze nieuwe 44" kleuren inkjetprinter vormt dè grootformaat oplossing voor iedereen die op zoek is naar perfectie een indrukwekkende, kwalitatief hoge output, zonder witrand.

Deze printer maakt afdrukken van ruim 110 cm die indrukwekkend zijn, een geavanceerde printer voor grafische toepassingen en fotografie.

Kenmerken
  • LUCIA-pigmentinktsysteem met 12 afzonderlijke kleuren voor een uitmuntende kwaliteit van uw kleurenreproductie.
  • De iPF8100 heeft een dubbele printkop en levert supersnel afdrukken van een uitzonderlijke kwaliteit.
  • Afdrukken zonder randen (tot 110 cm) voor een maximale impact.

Meer informatie
De iPF8100 van Canon is speciaal ontworpen om de beste resultaten te produceren voor grafische en fotografische toepassingen. Het apparaat heeft een LUCIA-pigmentinktsysteem met 12 kleuren, waardoor het uitzonderlijk natuurgetrouwe kleuren en krachtige zwarte en witte tinten vervaardigt.

Uitzonderlijke kleuren en schitterende zwarte en witte tinten
Met het fantastische LUCIA-pigmentinktsysteem met 12 kleuren van Canon kan het volledige kleurenspectrum worden geproduceerd met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en perfecte balans dankzij de innovatieve toevoeging van zowel RGB- als CMY-inkttanks. Een dubbele printkop met 30.720 spuitopeningen produceert superfijne en gelijkmatig verdeelde inktdruppels van 4 picoliter.

Zwart-witfoto's waren nog nooit zo mooi. Een combinatie van zwarte, matzwarte, grijze en fotogrijze inkttanks zorgen voor een ongelofelijk vloeiende gradatie zonder korrelvorming voor ongelofelijk levensechte afdrukken. Dit biedt mogelijkheden voor tal van toepassingen, zoals trouwfoto's, foto's van doopplechtigheden en de snel groeiende lifestyle-portretten.

Even belangrijk is dat met de iPF8100 geproduceerd werk blijvend is: de afdrukken halen gegarandeerd een lichtechtheid van 100 jaar. En met randloos afdrukken tot 110 cm hebben uw afdrukken een maximale impact.
Office Plaza